2022年2月2日。水曜日。わたしのディナー。
近所のスーパーマーケットで静岡産の真鯛
を釣ったので、Acqua pazzaにして食べた。Acqua pazzaは地中海に面したRegione Campaniaの料理。魚介類をトマトとオリーブオイルなどとともに煮込んだナポリ料理である。イタリア語で風変りな水という意味です。 ふつふつと煮え狂う鍋の水を浴びた。鯛が言っていた。


red snapperとわたしは青の洞窟に入った、イタリアン調理用Sauceだ。長野県松本市で製造。わたしは、ミニトマト、ブラウンマッシュルーム、アサリの缶詰めを加えて煮た。白ワイン少々。


仕上げにブラックオリーブとバジルの葉を乗せた。

美味しかったはてなマーク

わたしは白ワインを飲んだ。


鯛。

February 2, 2022. Wednesday. My dinner. red snapper (Red sea bream) which is made in Shizuoka at a supermarket in neighborhood
O fished, so I made it Acqua pazza and ate. Dish of Regione Campania where Acqua pazza faces the Mediterranean Sea. The Naples dish which boiled seafood with tomato and olive oil. It's the meaning as the strange water in Italian. I was bathed in water of the pot which is cooked and goes wrong bubbly. red snapper and I are Italian cooking Sauce in the blue cave. It's produced in Matsumoto-shi, Nagano. I added and boiled mini tomato, Brown mushroom and short-necked clam canned food. White wine, a little. A leaf of black olive and basil was put on completion. It was good! I drank white wine. red snapper!