今日は、もうすぐ帰国する先輩隊員に弟子入りして、ドミトリーでうどん作りに挑戦チョキ


うどんをイチから作るのは初めてでした目


小麦粉と塩を水でこねてパー
Tongaでぷかぷか♪のびのびライフ♪


更に足で踏んで良くこねますあし
Tongaでぷかぷか♪のびのびライフ♪

12時間くらいおいてから、麺棒で延ばして切りますチョキ


Tongaでぷかぷか♪のびのびライフ♪

茹でて出来上がりグッド!

Tongaでぷかぷか♪のびのびライフ♪

中華も買ってきて、みんなで食べましたにひひ


Tongaでぷかぷか♪のびのびライフ♪

思っていたより簡単で美味しくできるのでまた挑戦したいと思います!!

ご馳走さまでした合格

I tried to make udon (Japanese noodle) with Paul-san at the dorm.

He is going back to Japan soon.

This is the first time for me to make udon by myself.

At first, I mixed flour with salt, water and pug.

After that, I treaded the udon.

I was waiting for about 2 hours and rolled out by using rolling pin.

And just boiled!!!

I ate udon and Chinese food at dinner with my friends.

I wanted to make udon again!