クリオでは火・木曜日の週に2回、パティシエによるスペシャルスナックを提供しています✨
8月19日のスペシャルスナックは、、
オレンジ🍊のババロワ&ゼリー♪
Today's snack is an orange 🍊 bavarois and jelly.
ババロワは、国産大豆の豆腐をたっぷり使って、オレンジ味は、Fior di fruttaの完全オーガニックフルーツだけのオレンジジャムを使っています。
For the bavarois, I used a lot of Japanese soy bean curd, and for the orange flavor, I used Fior di frutta's completely organic fruit only orange jam.
味も良く、国産のジャムより高いですが、プロの方もよく使っています。
それとお馴染みの豆乳を混ぜてプルップルの感触に仕上げました!最後にレモン汁と岩塩で甘さを引き締めました。
It tastes great and is more expensive than domestic jam, but it is often used by professionals.
I mixed it with the familiar soy milk to give it a plump texture! Finally, I tightened the sweetness with lemon juice and rock salt.
下の層はオレンジ🍊ジュースを使ったゼリーで、一緒に食べるとまた違った美味しさです。
The bottom layer is a jelly made from orange juice, which tastes different when eaten together.
体に良い素材を使った、美味しいものをいっぱい食べて、この夏を乗り越えましょう‼️Let's get through this summer by eating lots of delicious food made with good-for-you ingredients.