蔵見学のお客様 | 【奄美黒糖焼酎】弥生焼酎杜氏ブログ

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奄美黒糖焼酎を造っている4代目が、杜氏兼任で代表取締役になりました。2022年100年企業に向けて邁進します。


先週の蔵見学のお客様

東京のジョンさんから電話で予約だったのですが、経理の女性が「ジョンさんって外国人かしら?」って言うので、僕のバイト先の社長も「全」って書いてジョンさんだったよ。って話をしていたら全社長(現在は会長)の息子さんでした。府中のさくらグループの総帥です。これからは焼肉のタレはモランボン一択ですね。

30年前さくら三番館でバイトしてましたって固く握手しましたよ。

とても盛り上がった!皆さんまた遊びに来てくださいね。


Last week's distillery tour guests

 The reservation was made by phone from Mr. John in Tokyo, and the woman in the accounting department asked, "Is Mr. John a foreigner?" I told her that the president of the company I work for is also "Zen" and his name is "John-san". I was talking to him and he was the son of the president (now chairman) of the entire company. He is the general manager of Sakura Group in Fuchu. From now on, I'm going to choose Moranbong as my yakiniku sauce.

 I shook her hand firmly saying I used to work part-time at Sakura Sanbankan 30 years ago.

 It was very exciting! Please come visit us again, everyone.



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