詩・赤ちゃんの頬っぺた(ほお) | 紙は神と勝利  『文学&音楽&工作&料理』

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第2の脳(手先指先の運動)
紙工作(最近ご無沙汰しています)文学、音楽、料理好きなのです。

*******詩・赤ちゃんの頬っぺた(ほお)********

*******Poetry・ Baby's cheek********


自作詩  足引掛割 作品集より







赤ちゃんの頬っぺたは、とても優しい!!

It is very gentle. baby's cheek!!



赤ちゃんの頬っぺたは、とても温かい!!

It is very warm. baby's cheek!!



赤ちゃんの頬っぺたは、とても柔らかい!!

It is very soft. baby's cheek!!


赤ちゃんの頬っぺたは、天使みたいだ!!

Baby's it is cheek, and it is angel.



赤ちゃんの頬っぺたは、汚れがなく純粋無垢のようだ。
It is taintless and seems to be pure

and to be pure. baby's cheek



周りの全ての人々を幸福にしてくれる

All surrounding people are made happy.



あのフワフワとした感じは何かに当てはまると思う!!
I think the feeling assumed to be that

'..fluffy.. Plln' to apply to something.



それは、究極の 出し巻き卵!!

It is an ultimate rolling putting out egg.


非常に繊細であり、非常に難しい!!

It is very delicate, and very difficult.



非常に綺麗であり、非常に柔らかい!!

It is very beautiful, and very soft.



僕の仕事は、この赤ちゃんの頬っぺたを作ることから始まる

My work starts from making this baby's cheek.



長年の経験なくしては出来ない作品だ!!

It is a work that cannot be done without

the long experience.



毎日、毎日、違う作品が出来上がる!!

A different work is completed every day every day.



心の具合によって、様々な出来具合の作品になる

It becomes the work of various results

by the condition of the mind.



上手く出来た時は、清々しい気分と幸福に包まれる!!

When making it to good, it is happily

encompassed with fresh feelings.




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■ここに詳しく配合の割合を書いておきます■

The ratio of mixing is written in detail to here.


★☆★出し巻き卵 5本分の割合です★☆★

It is a ratio of five rolling putting out egg obligations.


出し汁は、鰹節&昆布から取る

The putting out soup is taken

from dried bonito & seaweed.


出し汁・・・・・180cc×4杯

麺汁(めんつゆ)の素・・・90cc

煮酒(にざけ )・・・・・・・90cc

味醂(みりん )・・・・・・・90cc

白砂糖・・・・・・・・・・・60グラム

濃い口醤油・・・・・・・・少々

薄口醤油・・・・・・・・・少々

食塩・・・・・・・・・・・・1つまみ

味の素・・・・・・・・・・・少量


これを鍋に入れて、沸騰寸前まで沸かす。

This is put in the pan, and it boils

it immediately before the boil.


必ず味見をして美味しくする。

It tastes without fail without fail

and it does delicious.


後は冷ましてからペットボトルの中に入れて

冷蔵庫の中に入れておく

It puts in the PET bottle after it cools

it and it puts it in the refrigerator now.


この出し汁は4日間は日持ちする

It has this putting out soup for four days on the day.


卵の Lサイズ8個に対して出し汁を190cc入れて、箸でかき回す
The putting out soup is put in eight L sizes of the egg

in 190cc, and it mixes it with chopsticks.


卵の白身と黄身が混ぜあうように、かき混ぜる。

It mixes it so that the white and the yolk

of the egg may mix it each other. 




ガスコンロの火は必ず強火なのです

The fire of the gas stove is always a high heat.



■なぜだか分かりますか、この強火がフワフワな感じになるのです。■

It understands of why or this high heat becomes ..fluffy.. Cange.



卵焼きの鍋を熱したら『自身の鼻か頬に近づけて温度の調整をしてください』

When you heat the pan of the omelette'Please bring close

to the nose or the cheek and adjust the temperature. '



ティッシュに綺麗な油を滲み込ませて鍋に満遍なく油を敷くのです

It paves it in Tissue, and beautiful oil blots, is crowded,

and oil is paved in the pan evenly.



余分の油は鍋を傾けて油受け皿の中へ出してください。

Please incline the pan and put out the oil

of the extra to the oil saucer.



後は四角の卵焼きの鍋で分量を4回に分けて焼くだけです

The amount is only burnt with the pan of

a square omelette ,divided into four portions now.



毎回 油を滲み込ませたティッシュで鍋を拭きます

Oil is wiped, and it blots and, every time,

the pan is wiped with crowded Tissue.



皆様の出し巻き卵の成功をお祈りいたします!!

I pray for the success of the rolling putting

out egg of everybody.



人生は毎日が挑戦です!!

Every day is a challenge to the life.



私も毎日、赤ちゃんの頬っぺたに近づくように心掛けています。

I also bear baby's cheek in mind every day as approached.